Главная » 2014 » Березень » 1 » Догляд за вертикальними жалюзі
17:30
Догляд за вертикальними жалюзі

Як доглядати за вертикальними жалюзі?


     Тканинні ролети та вертикальні жалюзі, фабриками-виробниками тканин, взагалі не рекомендується мити чи прати. Для них потрібно проводити суху чистку щіткою чи пилосмоком. Як довело наше опитування понад 80% клієнтів взагалі не доглядають за жалюзями, ролетами, москітними сітками. Приблизно половина протирає жалюзі раз в рік. При заміні горизонтальних жалюзів на тканинні ролети кваліфікованими майстрами АлПласт Львів, через декілька років їх експлуатації нашими постійними клієнтами, в дитячій кімнаті було виявлене гніздо з відкладеними личинками невідомих нам комах (можливо це була міль). Наша компанія рекомендує заміняти на нові всі вироби, які прослужили вам понад 2 роки. В цьому випадку весь накопичений пил, бруд, комахи і запахи, які можуть вам  зашкодити чи впливати на ваше самопочуття, здоров'я ваших дітей буде усунено, а інтер'єр оновлено. Це європейська та світова практика, всі громадяни цивілізованих країн постійно оновлюють свої речі будь то старий автомобіль, жалюзі чи комп'ютер. Потрібно відмовлятись від цієї радянської практики "доношувати до дир", тому для тих громадян України, які мають бажання замінити старі жалюзі чи ролети на нові ми в індивідуальному порядку надамо додаткову знижку!


Догляд за вертикальними жалюзі:

1) Зсовувати тканинні смужки (ламелі) вертикальних жалюзі потрібно тільки у відкритому положенні!

2) Тканинні вертикальні жалюзі використовуються, переважно, у внутрішніх приміщеннях, таких як: офісні приміщення, зали, міжповерхові приміщення, кабінети, навчальні класи тощо за винятком приміщень з підвищеним вмістом вологи (басейн, сауни, лазні). Для приміщень з підвищеною вологістю (для стерильних приміщень) рекомендується використовувати вертикальні пластикові жалюзі.

3) Забороняється прати і замочувати тканину вертикальних жалюзі з пилевідштовхуючим просоченням. Допускається тільки суха чистка щіткою або ганчірочкою.

4) Забороняється використання чистячих засобів. Пластикові вертикальні жалюзі миються мокрою ганчірочкою з порошковим чи мильним розчином.

5) Тканинні ламелі вертикальних жалюзі дозволено чистити пилососом.

5) Карниз, пластикові та алюмінієві ламелі жалюзів можна протирати спочатку вологою ганчіркою, змоченою в мильному розчині (окрім ламелей з малюнком!), а потім сухою для запобігання утворення розводів на поверхні жалюзі. Забороняється мити пластикові ламелі з використанням гарячої води чи хімічних засобів.

Переглядів: 2529 | Додав: alplast_lviv | Теги: жалюзі, догляд за вертикальними жалюзі | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]