Главная » 2014 » Березень » 16 » Догляд за горизонтальними жалюзі
23:53
Догляд за горизонтальними жалюзі

Догляд за горизонтальними жалюзі

     Сучасні дизайнерські рішення і технології виробництва перетворили жалюзі з стандартного офісного атрибуту на невід'ємний елемент житлових приміщень. Для виробництва жалюзів використовуються різноманітні матеріали — пластик і алюміній, дерево і тканина. В моду міцно увійшли також і рулонні штори. Всі вони здатні прикрасити інтер'єр, гармонійно вписатися в нього, оскільки можна підібрати оптимальне конструктивне рішення для свого будинку чи квартири, вибрати відповідне забарвлення і матеріал виготовлення. При цьому не можна забувати про догляд за цими предметами інтер'єру, оскільки забруднюючись, вони втрачають свій початковий вигляд. 

 

     Тканинні ролети та вертикальні жалюзі, фабриками-виробниками тканин, взагалі не рекомендується мити чи прати. Для них потрібно проводити суху чистку щіткою чи пилосмоком. Як довело наше опитування понад 80% клієнтів взагалі не доглядають за жалюзями, ролетами, москітними сітками. Приблизно половина протирає жалюзі раз в рік. При заміні горизонтальних жалюзів на тканинні ролети кваліфікованими майстрами АлПласт Львів, через декілька років їх експлуатації нашими постійними клієнтами, в дитячій кімнаті було виявлене гніздо з відкладеними личинками невідомих нам комах (можливо це була міль). Наша компанія рекомендує заміняти на нові всі вироби, які прослужили вам понад 2 роки. В цьому випадку весь накопичений пил, бруд, комахи і запахи, які можуть вам  зашкодити чи впливати на ваше самопочуття, здоров'я ваших дітей буде усунено, а інтер'єр оновлено. Це європейська та світова практика, всі громадяни цивілізованих країн постійно оновлюють свої речі будь то старий автомобіль, жалюзі чи комп'ютер. Потрібно відмовлятись від цієї радянської практики "доношувати до дир", тому для тих громадян України, які мають бажання замінити старі жалюзі чи ролети на нові ми в індивідуальному порядку надамо додаткову знижку!

     Отже, найбільш простими у догляді є алюмінієві горизонтальні жалюзі. Вони більш вологостійкі нід тканинні жалюзі, їх можна застосовувати у ванних кімнатах, підвалах, сходових клітках тощо. Для збереження їх охайного вигляду досить регулярно протирати ламелі (пластинки) вологою губкою, попередньо змоченою в мильному розчині. Додатково можна використовувати пилосос з насадкою для меблів. Однак при сильних забрудненнях, які характерні для виробів, що знаходяться на кухні, необхідне миття. Але після прання, миття чи купання горизонтальних жалюзі і застосування окремих миючих засобів горизонтальні жалюзі можуть отримати пошкодження, які повністю. знищать виріб. Тому якщо жалюзі уже брудні на стільки, що губкою їх не відчистиш, то рекомендуємо замінити їх на нові.

 

 

Переглядів: 1612 | Додав: alplast_lviv | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]